< Vorige | Dag 20 | Dag 21 | Dag 22 | Volgende >

San Francisco

Dag 20

Onderweg naar SFDeze dag reden we het laatste gedeelte van onze road trip naar San Francisco. We moesten allerlei bruggen over om de stad binnen te komen. We reden eerst naar ons hotel om daar onze koffers te brengen. Het was weer heel wat anders om in een drukke stad te rijden met in bepaalde straten eenrichtingsverkeer. San Francisco is een stad die op een aantal heuvels ligt. Hier waren we met het parkeren ook wel blij dat we wisten dat er nog een extra rem op de auto zat! Na onze koffers te hebben afgeleverd, brachten we de huurauto terug naar Alamo. Dit hebben we bij het vliegveld gedaan. We dachten dat dat handig was, maar later bleek dat er ook een Alamo vestiging vlakbij ons hotel zat... Het afleveren van de auto ging helemaal goed en we gingen met het openbaar vervoer weer terug naar de binnenstad. De rest van de dag hebben we nog lekker in de binnenstad rondgelopen. San Francisco is een leuke stad! Het heeft een leuke sfeer en ziet er mooi uit.

Grant Hotel. Voor onze laatste nachten in Amerika hadden we een hotel uitgezocht dat in de binnenstad lag. Wat je er wel voor terugkrijgt is een uitzicht op een muur, maar dat maakte ons niet uit. :) Het zag er goed uit.


< Vorige | Dag 20 | Dag 21 | Dag 22 | Volgende >

Etomite »

Vakantie

« Error »

Etomite encountered the following error while attempting to parse the requested resource:
« PHP Parse Error »
 
PHP error debug
  Error: getdate() [function.getdate]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. Please use the date.timezone setting, the TZ environment variable or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Europe/Berlin' for 'CEST/2.0/DST' instead 
  Error type/ Nr.: - 2048 
  File: /srv/ernout/www/www.onzevakantie.net/index.php 
  Line: 1243 
  Line 1243 source: $accesstime = getdate();  
 
Parser timing
  MySQL: 0.0087 s s(132 Requests)
  PHP: 0.0200 s s 
  Total: 0.0287 s s