Die avond stond bij stond bij aankomst op Naxos een meneer van de hostel waar we gereserveerd hadden ons op te wachten. Helaas met niet zulk goed nieuws: de hostel was overboekt en hij kon ons die nacht niet meer kwijt. Uiteindelijk liet hij ons een hotel zien dat in de buurt was. Hier hadden ze nog een grote kamer over (eigenlijk voor vier personen bedoeld) en wij konden daar terecht voor hetzelfde bedrag als de hostel (dit hotel was duurder).
Je kunt je voorstellen dat we die nacht als een roos hebben geslapen.

Hotel: Hotel Sagterra. De kamer was eenvoudig en schoon. We hadden ontbijt, airco, tv, een kitchenette en een balkon! Het personeel is vriendelijk. Het is 10 15 minuten lopen naar de haven. We zijn hier vier nachten gebleven.

Etomite »

Vakantie

« Error »

Etomite encountered the following error while attempting to parse the requested resource:
« PHP Parse Error »
 
PHP error debug
  Error: getdate() [function.getdate]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. Please use the date.timezone setting, the TZ environment variable or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Europe/Berlin' for 'CET/1.0/no DST' instead 
  Error type/ Nr.: - 2048 
  File: /srv/ernout/www/www.onzevakantie.net/index.php 
  Line: 1243 
  Line 1243 source: $accesstime = getdate();  
 
Parser timing
  MySQL: 0.0081 s s(128 Requests)
  PHP: 0.0096 s s 
  Total: 0.0177 s s