We vervolgden onze weg naar Nafplio en gingen vol goede moed op zoek naar een camping daar. Die konden we echter niet zo snel vinden! We gingen naar het Tourist Information Office en de jongen daar (die verder niet zo behulpzaam was) vertelde ook dat er in Nafplio geen campings waren. Omdat we al een flinke rit achter de rug hadden en toch graag in dit stadje wilde blijven, besloten we op zoek te gaan naar een hotel. We vonden een hotel met de naam Hotel Kapodistrias. Het had een oude romantische stijl en onze kamer had een geweldig uitzicht over het stadje en de haven!

We besloten het stadje te gaan verkennen. Nafplio is heel erg leuk en gezellig. Het is er mooi en schoon en de mensen zijn aardig. Het is het leukste plaatsje waar wij tijdens onze vakantie in Griekenland zijn verbleven.

NafplioVanuit het centrum van de stad is het Palamidi fortress te zien. Deze hebben we ook bekeken. Je kan er heen via een trap van naar zegge 999 treden, maar wij zijn gewoon via een weg met de auto naar boven gegaan. Je hebt er een heel mooi uitzicht over de stad.

Hotel: Hotel Kapodistrias, Kokinou 20. www.hotelkapodistrias.gr
Aardige mensen, kamers in een oud gebouw met een romantische stijl. Je zit midden in het centrum. We hebben hier twee nachten doorgebracht. Dit hotel is een aanrader!

Etomite »

Vakantie

« Error »

Etomite encountered the following error while attempting to parse the requested resource:
« PHP Parse Error »
 
PHP error debug
  Error: getdate() [function.getdate]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. Please use the date.timezone setting, the TZ environment variable or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Europe/Berlin' for 'CEST/2.0/DST' instead 
  Error type/ Nr.: - 2048 
  File: /srv/ernout/www/www.onzevakantie.net/index.php 
  Line: 1243 
  Line 1243 source: $accesstime = getdate();  
 
Parser timing
  MySQL: 0.0080 s s(128 Requests)
  PHP: 0.0093 s s 
  Total: 0.0173 s s