< Vorige | Dag 9 | Volgende >

Mystras

Op weg naar het noordwesten, kwamen langs Mystras. Dit is een dorp dat rond 1250 in de bergen is gevestigd omdat het daar veiliger was in tijden van oorlog. Het dorp bekijken betekent dus ook klimmen, goede schoenen zijn aangeraden!

Het heeft een beneden- en een boveningang. Wij zetten de auto bij de benedeningang en begonnen daar onze weg naar boven. Het dorp werd beschermd door een soort stadsmuur waar loopvormige schietgaten in zitten. Er woont vandaag zelfs nog een groepje nonnen in een gedeelte van Mystras: in de Convent of Pantanassa. Verder omhoog geklommen kwamen we onder andere bij een paleis, maar die stond helaas in de steigers.
< Vorige | Dag 9 | Volgende >

Etomite »

Vakantie

« Error »

Etomite encountered the following error while attempting to parse the requested resource:
« PHP Parse Error »
 
PHP error debug
  Error: getdate() [function.getdate]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. Please use the date.timezone setting, the TZ environment variable or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Europe/Berlin' for 'CET/1.0/no DST' instead 
  Error type/ Nr.: - 2048 
  File: /srv/ernout/www/www.onzevakantie.net/index.php 
  Line: 1243 
  Line 1243 source: $accesstime = getdate();  
 
Parser timing
  MySQL: 0.0081 s s(132 Requests)
  PHP: 0.0101 s s 
  Total: 0.0183 s s