< Vorige | Dag 6 | Volgende >

Gythio

TentDe rit naar Gythio verliep goed. Het is een leuk havenstadje. We deden opnieuw een poging om een camping te zoeken. In Gythio lukte dat wel, hier zijn meerdere campings aan de zee te vinden. Zo ook onze camping.

Gythio heeft leuke restaurantjes aan de waterkant. Je kunt er dus aan zee eten en het is niet duur. Het is een gezellig stadje.

Camping: Porto Ageranos, Vathy, 8 km ten zuidwesten van Gythio. De camping heeft beschutte plekken en wij konden ook een plekje uitzoeken. Het ligt aan het strand en heeft een snackbar en een restaurant (waar wij verder geen gebruik van hebben gemaakt: Gythio zelf is veel gezelliger). De mensen spreken vrijwel geen Engels, behalve de (klein)zoon die we een keer zagen. Op deze camping zijn ontzettend veel muggen! We zijn hier drie nachten gebleven.


< Vorige | Dag 6 | Volgende >

Etomite »

Vakantie

« Error »

Etomite encountered the following error while attempting to parse the requested resource:
« PHP Parse Error »
 
PHP error debug
  Error: getdate() [function.getdate]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. Please use the date.timezone setting, the TZ environment variable or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Europe/Berlin' for 'CEST/2.0/DST' instead 
  Error type/ Nr.: - 2048 
  File: /srv/ernout/www/www.onzevakantie.net/index.php 
  Line: 1243 
  Line 1243 source: $accesstime = getdate();  
 
Parser timing
  MySQL: 0.0087 s s(132 Requests)
  PHP: 0.0168 s s 
  Total: 0.0256 s s