Uitzicht campingWe gingen verder naar Delphi. Het was een lange rit, maar we kwamen blij verrast op de volgende camping aan die we hadden gereserveerd. Er waren vriendelijke mensen en we hadden een mooi plekje met een nog mooier uitzicht om onze tent op te zetten.

Omdat we een lange rit hadden gemaakt en moe waren, besloten we die dag bij de camping te eten en pas de volgende dag weer verder op pad te gaan.

Camping: Delphi Camping. www.delphicamping.com
We werden vriendelijk ontvangen op deze camping door een goed Engels sprekende jongen. Hij had een “I love Oranje” petje op en na ons informatie over de camping en de omgeving in het Nederlands te hebben gegeven, wees hij ons plekje aan met een ontzettend mooi uitzicht, omdat wij “in Nederland geen uitzicht hebben”. De camping heeft een zwembad, een winkeltje en een restaurantje. We zijn hier drie nachten gebleven.

Etomite »

Vakantie

« Error »

Etomite encountered the following error while attempting to parse the requested resource:
« PHP Parse Error »
 
PHP error debug
  Error: getdate() [function.getdate]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. Please use the date.timezone setting, the TZ environment variable or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Europe/Berlin' for 'CEST/2.0/DST' instead 
  Error type/ Nr.: - 2048 
  File: /srv/ernout/www/www.onzevakantie.net/index.php 
  Line: 1243 
  Line 1243 source: $accesstime = getdate();  
 
Parser timing
  MySQL: 0.0081 s s(128 Requests)
  PHP: 0.0098 s s 
  Total: 0.0179 s s